Len´s historie

Om

Len Engineering er et ingeniørfirma, der har specialiseret sig i beregning og simulering af mekanismer ved brug af mekanisme dynamik, eller kaldet Multibody Dynamics (MBD).

Der arbejdes på konsulent- og projektbasis fra eget kontor,  hvor Len Engineering kan indgå som en integreret del hos kunden enten via Office 365 eller hos kunden.

Kernekompetencer er mekanismer og mekanismedynamik, hvor jeg hjælper mine kunder med at analysere deres systemer, som kan være i alle faser af produktudviklingen eller optimering af eksisterende produkter. Der arbejdes fx også med 3D konstruktion og flere andre områder, se link

Jeg løser opgaver for industrien der hvor den har brug for det.

Fokus er på kundens opgave, at få den løst til kundens tilfredshed, hvorfor dialog er af største vigtighed for at kunne løse opgaven på bedste vis.

Len Engineering er et nystartet firma med fokus rettet mod den dynamik der opstår i systemet og vil ofte kun være en del af opgaven, så Len Engineering’s fornemmeste opgave er at komme ind og få analyseret nogle vigtige komponenter, så én kender mekanismens effekt på resten af konstruktionen, og jeg deltager gerne med at finde eller optimere konstruktionsparametre gennem kundens produktudvikling, eller dele deraf.

Jeg kan komme hurtigt ind og bidrage med mine kompetencer når det passer ind i kundens projekt.

Len Engineering dækker hele landet fra den foreløbige base på Fyn.

Len Engineering har endnu ikke et officielt åbent kontor, men har to steder hvor der kan afholdes møder eller vha. Skype business.

Brian Pedersen

“Brian er uddannet Maskiningeniør og Civilingeniør i Konstruktionsteknik med
Speciale i Mekanisme Dynamik på Syddansk universitet.”

  • +45 31 36 54 40
  • Brian@LenEngineering.dk
Luk menu